svadba-martin-svadobny-fotograf-martin-kordinator-_047

Svadobný Deň Martin :: Hotel Gader

 

Svadba v Hoteli Gader

 

Turčianska príroda okolo malej dedinky Blatnica obkolesuje areál Hotela Gader. Rodinná atmosféra a príjemné prostredie zaručujú skvelý zážitok z návštevy. Ak má váš svadobný deň dopĺňať kulisa zelených stromov a lúk, toto miesto je presne pre vás. Vystihuje to aj podtitul hotela v jeho logu, kde sa píše “Hotel Gader, hotel v poli”.

Túžite po jedinečnej svadbe, ktorá sa od iných bude líšiť aj priestormi oslavy? Zábavu s blízkymi si môžete užiť vo veľkokapacitnom svadobnom stane s okrúhlymi stolmi, nadýchaným bielym stropom a luxusnými lustrami.

K hotelu patrí kvalitná reštaurácia Ra Marti, ktorá ponúka skvelé jedlo a pohostenie. Okrem toho si vaši hostia budú môcť vybrať ubytovanie v apartmánoch alebo štandardných izbách. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko, takže ani najmladší pozvaní sa nebudú nudiť.

Ak chcete pripraviť program aj pre ostatných príbuzných či priateľov, v závislosti od ročného obdobia sa môžete vybrať na cyklotúru, požičať si elektrické kolobežky alebo relaxovať v neďalekých kúpeľoch a aquaparku. To všetko do 20 kilometrov od hotela. Estetiku krásneho prostredia určite oceníte aj na vašich svadobných fotografiách.

 

 

 

Web: hotelgader.sk

Instagram: hotelgader

Poloha: Blatnica

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.