svatba-cattaleya-svadobny-fotograf-slovensko-bratislava-kordinator-vyzdoba-nevesta-svadobny-priestor-59

Svadobné aplikácie: Uľahčite si prípravy online

 

 

Svadobné aplikácie

 

Aj pri prípravách svojho veľkého dňa si môžete pomôcť modernými technológiami. Dnes už existujú aplikácie takmer na všetko a ani svadba nie je výnimkou. Toto je päť zaujímavých online pomocníkov.

 

Príbeh svadby

Vyskúšajte prvú slovenskú svadobnú aplikáciu. K dispozícii máte plánovač rozpočtu, zoznam hostí či odporúčania na dodávateľov. Už nebudete potrebovať žiadne ďalšie zápisníky a tabuľky, všetko môžete mať pokope stále so sebou. Aplikácia je dostupná v operačných systémoch iOS aj Android. Výhodou je tiež, že je úplne zadarmo.

 

Stiahnuť aplikáciu z GooglePlay

Stiahnuť aplikáciu z AppStore

 

Smarty svadobný sprievodca

Pekne spracovaná grafika odpočítava dni do svadby. Ponúka plánovanie rozpočtu, harmonogram svadobného dňa či zoznam hostí. Nemusíte sa báť ani jazykovej bariéry, celá aplikácia funguje v slovenskom jazyku. Smarty vám dá dokonca aj zopár tipov na zorganizovanie originálnej svady a pripomenie, na čo nezabudnúť. Jedinou nevýhodou je, že aplikácia nemá možnosť zdieľania informácii pre vašu polovičku či družičky.

Stiahnuť aplikáciu z GooglePlay

Stiahnuť aplikáciu z AppStore

 

WedShoots

Počas vašej svadby urobia hostia mnoho fotografií do svojich mobilov. Ak si chcete tieto spomienky jednoducho uchovať, použite bezplatnú aplikáciu WedShoots. Vytvorte si online album, ktorý jednoducho zazdieľate s vašimi blízkymi a tí do neho nahrajú fotografie priamo z telefónu. Môžu použiť rôzne filtre alebo si navzájom snímky komentovať. Aplikácia umožňuje aj nahrávať videá.

 

Stiahnuť aplikáciu z GooglePlay

Stiahnuť aplikáciu z AppStore

 

Wedding Cards Invitation Maker

Ste kreatívna duša? Vyskúšajte si vytvoriť vlastné digitálne pozvánky. Môžete si vybrať z množstva bezplatných šablón, nálepiek, fontov či pridať vlasnté fotografie alebo obrázky. Aplikácia vám umožní stiahnuť si hotové pozvánky a poslať ich online alebo si ich vytlačiť. Okrem svadobných pozvánok môžete vytvoriť aj narodeninové blahoželania, valentínske priania, pozvánky na párty či promočné oznámenia.

 

Stiahnuť aplikáciu z GooglePlay

Stiahnuť aplikáciu z AppStore

 

Pinterest

Aj keď Pinterest nie je aplikácia určená výlučne na svadbu, môže pri jej príprave veľmi pomôcť. Nájdite inšpirácie na svadobné šaty či oblek, účes, výzdobu, pozvánky alebo darčeky. Vďaka novým nápadom vnesiete do svojej svadby originalitu a jedinečnosť. Na Pintereste je navyše okrem fotografií a obrázkov aj mnoho návodov či videí.

 

Stiahnuť aplikáciu z GooglePlay

Stiahnuť aplikáciu z AppStore

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest