svadba-na-smoleneckom-zamku-vyzdoba-svadobne-saty-svadobny-priestor-zamok-na-svadbu-svadobny-fotograf-zapadne-slovensko_080

Svadba v Smolenickom zámku

 

Svadba na Smolenickom zámku

 

obec neďaleko Trnavy ukrýva dokonalý priestor pre vašu svadbu. História Smolenického zámku siaha do 15. storočia. Za svoju terajšiu podobu ale vďačí grófovi Jozefovi Pálffymu staršiemu, ktorý na ruinách starého hradu začal stavať nový na začiatku minulého storočia. Zámok je tak vyšperkovaný kamenárskymi, kováčskymi i stolárskymi kúskami od skúsených majstrov z Talianska, Nemecka, Rakúska i Maďarska.

 

Okrem toho, že sa v ňom konajú aj prehliadky pre verejnosť, slúži dnes areál najmä na usporadúvanie kultúrnych podujatí, konferencií, osláv či svadieb. Snúbenci majú možnosť povedať si svoje áno priamo na zámku – dnu v jedinečnom červenom salóniku alebo vonku na nádvorí alebo terase.

 

Zámok okrem toho ponúka ubytovanie pre viac ako 100 ľudí v jedno až štvorlôžkových izbách a apartmánoch. Luxusné izby so starožitným zariadením budú pre vašich hostí zážitkom. Okrem toho disponuje aj kuchyňou, v ktorej sa personál postará o vašu hostinu. Tá sa môže odohrať v krásnych, reprezentatívnych priestoroch Smolenického zámku, ktoré vašej svadbe dodajú kráľovské čaro.

 

Elegantný interiér dopĺňa rozprávkový areál. Hradné nádvorie so zelenými záhonmi, ale aj lesy, lúky a prírodná scenéria všade navôkol sú ideálnymi kulisami pre vaše svadobné fotografie, za ktorými nebudete musieť cestovať preč z miesta konania oslavy.

 

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.