Svadba_Vysoke_Tatry_Namestovo_Peter_Rigo_Photography__58_web

Dobre naplánovanú svadbu dážď nedokáže pokaziť. Táničke a Marekovi zapršalo šťastie

Už viackrát som dostal otázku: „A čo spravíme, keď bude pršať?”. Odpovedám: „Musíte mať plán B.” Svadobný deň je jednou z najvýnimočnejších udalostí v životoch novomanželov aj ich blízkych. Zaslúži si aby bol okrem slnečného variantu pripravený aj ten upršaný. Tánička  a Marek ho našťastie mali.

Týždeň pred svadbou sme si zavolali. Mali drobné obavy z toho, ako to celé dopadne a či ich počasie nezradí. Vo svadobné ráno vykuklo slniečko a my sme sa radovali priaznivým podmienkam. Neskôr sa však pomaly začalo zmrákať. Ako som už spomenul, dážď nie je problém, ak ste na neho pripravení. Aj keď si asi každá nevesta predstavuje vytúženú svadbu preplnenú teplými slnečnými lúčmi, Tánička spolu s Marekom a svadobnými hosťami vedeli, že im od Pána Boha prší šťastie. Z pohľadu fotografa sa nebeských kvapiek netreba báť. Skôr s nimi vhodne pracovať, využiť ich vo svoj prospech a byť verný myšlienke, že po každom daždi opäť vyjde slnko.

 

S novomanželmi sme vytvorili viacero podarených portrétov. Jedeným z nich bolo prvé stretnutie Táničky a Mareka prichystaných na svadobný deň. Slnko obklopené nadýchanými tmavými mrakmi vyzeralo na fotkách dokonale, a keď začalo jemne popŕchať, vytiahli sme priesvitné dáždniky, fotky vyzerali ešte lepšie. Keď sa spustila poriadna pätnásťminútová sprcha, pár si nacvičoval svadobný tanec pod strieškou.

Dážď s nami nakoniec spolupracoval. Začal a prestal takmer presne vtedy, keď sme to potrebovali. Sympatickí mladomanželia boli ukážkovým príkladom toho, ako sa tešiť z prekvapení, ktoré nám život prinesie. Z kyslého citróna spravili chutnú limonádu.

Obrad v Katolíckom kostole v Námestove bol čarovný. Svadobný salón Magic obliekol nevestu do honosných šiat s čipkou a vlečkou, doplnené boli o dlhý závoj a jemné šperky. Lichotivý makeup si Tánička dala urobiť v Ateliéri Sofia. Ženíchov tmavomodrý oblek dokonale ladil s jeho hnedými topánkami. Detaily ako výraznejšie manžetové gombíky a svetlá splývavá kravata pôsobili luxusne. Svadbu ozvláštnil originálny fotokútik od zoomin.sk.

 

 

Svadobný obrad: Katolický kostol Námestovo

Svadobné šaty: Svadobný salón Magic Námestovo

Makeup: Ateliér Sofia namestovo

Fotokutik: zoomin.sk

DJ: DJ Martin Šajgalík

Fotograf: Peter Rigo Photography

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.