Trencin_Svadba_Svadobny_Fotograf_Peter_Rigo_Photography_026_web

Svadba – Trenčín a okolie

Dolná Suča sa nachádza pod kopcom neďaleko Trenčína. Oblasť je bohatá na zelené lúky a nádherné výhľady. Tradičné vidiecke prostredie má v spojení s úžasnými ľuďmi svoje čaro, ktoré  objavili aj novomanželia Maťka a Adrián.

Dvojica sa rozhodla vychutnať si prvé spoločné momenty v súkromí na lúke. Tam sme mali možnosť nafotiť krásne svadobné portréty. Kopček pod Dolnou Sučou ponúkol všetko, čo sme potrebovali pre dokonalý výsledok. Nasledovali tradičné pytačky u Maťky doma, kde ženícha najskôr privítali dve falošné nevesty. Keď si našiel tú pravú, všetci sa spoločne presunuli do Kostola sv. Alžbety Uhorskej. Ľudia vychádzali na ulicu, aby si obzreli nádhernú nevestu, bol to príjemný zážitok.

Pozrite sa na svadobný príbeh Maťky a Adriana.

 

Hostinu otvoril romantický prvý tanec novomanželov, ktorý postupne roztancoval celú sálu. Hostia sa výborne zabávali a v miestnosti panovala dobrá nálada. Pred polnocou sa folklórny súbor Latovec zhostil čepčenia nevesty. Obľúbená tradícia ozvláštnila večer a zábave ešte viac pomohla.

Kruhová sukňa a zdobený vrch na šatách nevesty v kombinácii so závojom vyzerali ako zo šatníka princeznej. O tento dokonalý vzhľad sa postaral salón ZOYA Wedding Center. Pánska Móda TN zas zabezpečila ženíchov elegantný oblek so štýlovými manžetami. Novomanželom budú ich veľký deň pripomínať svadobné obrúčky značky Mogato.

Jednou z výnimočností svadby bolo aj fotenie pri západe slnka. Vybehli sme na neďaleký kopec a vytvorili ikonické portréty zachytávajúce krásny pár v jemnom svetle prichádzajúcej noci.

 

 

Svadobný obrad: Kostol sv. Alžbety Uhorskej v Dolnej Súči

Svadobné šaty: ZOYA Wedding Center

Kameraman: Fortuna Studio – Jozef Fortuna

Pánsky oblek: Panska moda TN

Obrúčky: Mogato

Začepčenie: Folklórny súbor LATOVEC

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.