Svadba_Kastiel_Mierovo__39

Castle Mierovo ponúka nádherný interiér i exteriér pre vašu svadbu

Na túto svadbu som sa tešil dlho, keďže ženích je môj dlhoročný kamarát. Už pri prvom stretnutí s Rokom a Dáškou som vedel, že táto svadba bude špeciálna.

Plánovanie svadobného harmonogramu vopred je vždy správna voľba. Vďaka nemu sme sa ani poćas tejto svadby nikam neponáhľali a všetko šlo hladko. Novomanželia si tak mohli naplno užiť každý moment svojho veľkého dňa.

Dáška vyzerala ako rozprávková princezná. Šaty od Elody.cz doplnené závojom jej dokonale padli. Make up od Lucyd Style zvýraznil peknú tvár nevesty. Roko tiež pôsobil ako skutočný gentleman. Vreckovka vo vrecku na saku zladená so svetloružovým motýlikom bola dokonalým detailom. Novomanželia si vymenili obrúčky zo salónu Bisaku.

Keď sa takto upravení mladomanželia prvýkrát videli, stálo to za to. Aj na fotografiách sa nám to podarilo perfektne zachytiť. Sám som mal z toho radosť, keď Dáška prekvapila svojho nastávajúceho bozkom.

Castle Mierovo je naozaj unikátne miesto na svadobnú hostinu. Maličká, no krásna záhradka ponúka niekoľko príjemných miest na zhotovenie portrétov. Hostina sa začala v exteriéri, v priestrannom pekne vyzdobenom stane. V neskorších hodinách sa svadobčania presunuli dovnútra a zmena prostredia atmosfére len pomohla.

 

 

Svadobný hostina: Castle Mierovo

Svadobné šaty: elody.cz

Makeup: Lucid Style

Pánsky oblek: Windsor

Katering: Castle Mierovo

Obrúčky:  Bisaku

 

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.