svadobny-priestor-bratislava-fotograf-svadobne-fotky-v-bratislave

Najkrajšie miesta na svadobné portrety v Bratislave

 Kde fotit svadobné portrety v Bratislave?

 

Budete sa brať v Bratislave? Odfoťte sa na niektorých z týchto krásnych zákutí hlavného mesta. Či už hľadáte historické alebo prírodné scenérie, medzi našimi piatimi tipmi si určite nájdete to svoje.

 

Okolie Bratislavského hradu

Bratislavský hrad – klasika, ktorá neomrzí. Najmä ak sa vaša svadba bude niesť v honosnom štýle princa a princeznej, ťažko nájdete lepšie miesto. Elegancia a história, ktorými areál dýcha, vnesú do vašich fotografií želané emócie. Využite kulisu bielych stien hradu, zelenú záhradu s alejami stromov či mohutné schodisko lemované sochami, ktoré vedie do záhrady. Napriek tomu, že pri hrade sa fotilo už mnoho mladomanželov, ponúka stále veľa nových inšpirácií a istotu, že vaše fotografie budú nádherné.

 

Pod bránou

Michalská brána je jedným z monumentov Starého Mesta. Budova zo 14. storočia patrí medzi najstaršie v Bratislave, a teda v sebe snúbi čaro histórie a romantiku. Okrem priestoru pod ňou môžete vyjsť aj na vežu sprístupnenú pre verejnosť a na fotografiách zachytiť jedinečný výhľad. Michalská brána je navyše obklopená ďalšími poprepletanými uličkami centra, v ktorých určite nájdete nejedno fotogenické miesto. Odporúčame fotenie najmä v ranných hodinách, kedy ešte nie je v meste plno.

 

 

Medzi rastlinami

Najmä k svadbe s prírodnou výzdobou sa hodia fotografie z Botanickej záhrady Univerzity Komenského. V jedinej záhrade tohto druhu v Bratislave sa nachádza viac ako 5000 rastlinných druhov, ktoré vám poslúžia ako dokonalé živé fotoplátno. Rôznorodosť a členitosť areálu podporia vašu kreativitu a prinesú originálne nápady. Dajte si ale pozor, aby ste fotenie stihli v čase otváracích hodín záhrady.

 

 

V netradičnom

Hľadáte miesto, kde sa ešte veľa svadobných párov nefotilo? Staré Mesto môže byť tým pravým. Mestská časť je podobne ako centrum preplnená historickými uličkami a budovami, ktoré si pamätajú dejiny. Výhodou je fotenie najmä v letných mesiacoch, kedy honosnú architektúru dopĺňa mestská zeleň.

 

 

Nad zemou

Pätnásť kilometrov od Bratislavy sa nachádza Rozhľadňa Braunsberg. Ak vám neprekáža ísť za ideálnou lokalitou aj mimo mesta, využite jej prirodzenú krásu pri vašom svadobnom fotení. Nezameniteľné výhľady celé ponorené do prírodnej scenérie sú dokonalou voľbou pre páry, ktoré snívajú o snímkach plných zelene na brehoch Dunaja. Navyše, mnoho fotogenických miest nájdete aj počas cesty k rozhľadni.

 

 

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Hladate svadobného fotografa v Bratislave?