Chateau_Foldvary_Svadba_Peter_Rigo_Photography_043_web

Svadba – Chateau Földváry

Chceli mať svadbu, na ktorú oni ani hostia nikdy nezabudnú. Aďka a Dušan hľadali vhodné miesto na oslavu ich veľkého dňa až za južnými hranicami Slovenska. Našli Chateau Földváry – maďarský kaštieľ vzdialený 40 minút od Bratislavy. Dobrá lokalita, rozkvitnuté priestranstvo a skvelé jedlo pripravené ochotným personálom, to všetko je jeho súčasťou.

Odvážnych novomanželov nelimitovali ani hranice tradícií slovenskej svadby. Originálne prvky, ktoré sa dvojica rozhodla zaradiť do jej priebehu, umocnili príjemný zážitok všetkých zúčastnených. Hostina pod holým nebom, bublifuky, akustická gitara – to stále nie je všetko!

Pozrite sa na svadobný príbeh Aďky a Dušana

 

Svadobný deň si majú užiť najmä jeho dvaja hlavní aktéri, pre ktorých sa z neho stane jedna z najkrajších spomienok v živote. Táto svadba taká bola už od príprav. Ženích si obliekol tmavomodrý oblek značky Joop. Doplnil ho trakmi rovnakej farby a originálnymi bodkovanými ponožkami. Užíval si fotenie a očividne sa na svoje „áno” úprimne tešil.

Príprava nevesty bola rovnako príjemná, spontánna a bez stresu, čo je malou vzácnosťou. Krásne svadobné šaty zhotovil, po dlhšom výbere, salón Nicole. Ich úzky strih bez ramienok a čipka vyzerali na Aďkinej postave dokonale. Personál salónu bol navyše nápomocný pri úprave a dolaďovaní detailov.

 

 

Už ste si niekedy vzali so sebou na svadbu plavky? Ak by ste boli hosťom Aďky a Dušana, pravdepodobne by patrili k vašej povinnej výbave. Vďaka teplému dňu boli hostia vonku dlhšie ako si naplánovali. Podvečer sa navyše mohli všetci ochladiť v bazéne, ktorý je súčasťou nádherného zeleného parku pri kaštieli Chatau Földváry. Sympatická spontánnosť hostí mi pomohla zachytiť výnimočné momentky, ktoré by inak nevznikli.

Od prvého vzájomného pohľadu v súkromí, cez úvodný rozprávkový tanec vo dvojici, až po večernú „pool party”, všetko vyšlo perfektne.

 

 

Svadobný obrad: Farnosť Rusovce

Svadobné šaty: Salon Nicole

Makeup: Kristz Wolf

Kameraman: Peter Peško

Pánsky oblek: Joop

Katering: Chateau Foldvary

Obrúčky: Panaks

 

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.