svadba-na-smoleneckom-zamku-vyzdoba-svadobne-saty-svadobny-priestor-zamok-na-svadbu-svadobny-fotograf-zapadne-slovensko_064

Ako zorganizovať jedinečnú svadbu

 

Vašu si zapamätajú všetci. Ako zorganizovať originálnu svadbu

 

Snúbenci vždy chcú, aby svadobný deň nebol špeciálny iba pre nich. Jedinečnú svadbu tvoria maličkosti – toto je náš výber 7 nevšedných inšpirácií, ktoré môže použiť každý.

 

Kam si sadnúť

Začnite už od príchodu. Pred sálu, kde sa bude oslava konať, umiestnite zasadací poriadok. Nielenže budú vaši hostia vedieť ku ktorému stolu majú zamieriť, ale môže to byť tiež originálna dekorácia v priestore. Nebojte sa vlastnoručne napísať mená na veľký pevný papier a ozdobiť ho vo farbách vašej výzdoby. Môžete tiež použiť nástenku, na ktorú lístky s menami hostí pripnete ozdobnými špendlíkmi. Výsledok zaveste na stenu alebo položte na maliarsky stojan. Kreativite sa medze nekladú.

 

Program a menu

Podobne môžete spracovať aj menu a program svadobného večera. Pripravte kartičky a umiestnite ich na stoly. Jednoduchú grafiku zvládnete aj vy, odporúčame napríklad bezplatný online program Canva. Použite farby a písmo zladené s vašimi ostatnými dekoráciami. Nebojte sa aplikovať rôzne ikony a detaily, ktoré v programe nájdete napríklad pod heslami “wedding” či “celebration”. Návrhy si uložte a vytlačte.

 

Pohodlie aj na toalete

Počas dlhého svadobného večera sa môže prihodiť kadečo. Napriek tomu, že dámy so sebou zväčša majú základné veci na úpravu účesu a make-upu, nemusí to stačiť. Aj páni určite ocenia aj na toaletu umiestníte deodorant, voňavku či hrebeň. Pre dámy nezabudnite pripraviť tiež hygienické vložky, sponky alebo lak na vlasy.

 

Svadobný Instagram

Počas celého svadobného dňa sa budú hostia iste fotiť a zdieľať tieto príspevky na sociálnych sieťach. Do pozvánky alebo k menovkám im preto napíšte hashtag vašej svadby. Môžu to byť napríklad vaše mená. Pod ním môžu fotografie publikovať a následne ich na Instagrame budú vedieť všetky vyhľadať pod jedným spoločným hashtagom.

 

Nepohodlné topánky

Pretancovať celú noc v podpätkoch či topánkach k obleku nemusí byť príjemné. Doprajte svojim hosťom komfort a pripravte pre nich kôš s mäkkými papučkami. Po tanci si môžu topánky prezuť a oddýchnuť si. Budú sa cítiť ako doma.

 

Odkazy a priania

V sále umiestnite prázdnu knihu alebo lístky s krabicou a vhadzovania. Budú slúžiť na odkazy a želania od vašich blízkych. Počas celého večera vám tam môžu hostia napísať milé či vtipné odkazy alebo niečo nakresliť. Po svadbe si spolu určite užijete zábavné a možno aj dojímavé čítanie.

 

Pre detičky

Ak budú na vašej svadbe aj deti, pripravte im stôl iba pre nich. Môžu si tak nájsť vlastných parťákov a nenudiť sa. V tomto prípade sa striktne nedržte farieb a štýlu vašej výzdoby. Deti viac ocenia farebnosť a pestrosť. Na stôl pridajte sladkosti, hračky a kreatívne potreby, ako papiere či farbičky. Pokojne im vymyslite úlohu, napríklad vyrobiť najkrajší obrázok pre ženícha a nevestu. Určite sa aj oni dobre zabavia.

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest