Lednice_svadba_Peter_Rigo_Photography_428_web

Svadba – Zámecký hotel Lednice

Lendice sú nádherné samé o sebe. Ich súčasťou je kaštieľ, ktorý odporúčam navštíviť  každému. Rozľahlý areál s kvitnúcou záhradou ponúka miesto na príjemné strávenie dňa. Ešte lepšie je zorganizovať si v tomto historickom mestečku svadbu. Som si istý, že aj keby som novomanželov presvedčil na celodenné fotenie, nestihli by sme navštíviť každé z tunajších miest, ktoré má potenciál na krásnu fotku.

 

 

 

Hostina sa konala v Zámeckom hoteli Lendice. Milý a nápomocný personál sa výrazne podieľal na jej hladkom priebehu. Výhodou bola aj lokalita hotela, keďže sa nachádza len 3 minúty chôdze od kostola, kde si snúbenci povedali svoje áno. Chrám je súčasťou zámku Lendice. Okolitý park je vhodný na portréty i rodinné fotky a vďaka jeho veľkej rozlohe vás pri fotení len málokedy vyrušia návštevníci.

Svadba mala luxusného ducha. Nevesta si obliekla šaty zo salónu Nicole, v ktorých ladila s elegantným oblekom ženícha, (značky Wilvorst) z Noble fashion shopu. Kvetinárstvo Orchidea pripravilo výzdobu a okrem toho zhotovilo aj malý kvetinový doplnok na Peťovom saku. Práve takéto detaily umocňujúce atmosféru by nemali chýbať na žiadnej svadbe.

Dlho som hľadal priestor, kde by som mohol vytvoriť nočné fotografie, ako na tejto svadbe. Na začiatku som pochyboval, či to vyjde presne podľa mojej predstavy. Nevyšlo, bolo to totiž ešte lepšie! Nočná fotografia Aďky a Peťa pri lendickom zámku sa pre mňa stala legendárnou. Baví ma zachytávať krásnych ľudí a výnimočné prostredie na jednom obrázku.

 

 

Svadobný priestor: Zamecky Hotel Lednice

Svadobný obrad: Zamok Lednice

Svadobné šaty: Salon Nicole

Vlasy & Makeup: Katerina Bartoskova

Katering: Zamecky Hotel Lednice

Kvety: Kvetinarstvo Orchidea

Pánsky oblek/Topánky: Wilvorst (Salon Nicole)

Zdieľajte článok

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Každá nevesta je jedinečná a má iné nároky na to, ako by mal byť jej svadobný deň zdokumentovaný.